Exclusive Offer!! ! | Register at CSSMCQs Now to get FULL ACCESS to the entire Website at 1000Rs/- (1̶5̶0̶0̶R̶s̶) 33.33% OFF until 11:59 PM on Feb 28, 2024. Register HERE!!                                     Latest Current Affairs 2023 Month-wise MCQsDecNovOctSepAugustJulyJuneMayAprilMarFebJan         2022DecNovOctSepAugJulyJuneMayAprilMarFebJan                            FPSC Tests Important Materials | [BUY] "FPSC To The Point Syllabus Materials" at 600Rs/- (1̶0̶0̶0̶R̶s̶) 40.00% OFF till 31st December 2023 Click to Register Now!!                             2021DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                                                         2020DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                       CSS PAKMCQs Book | PDF COPY | Exclusive Pakistan Affairs MCQs Books for FPSC Tests.                               Listen! | If they tell you 98% fail in CSS Exam…... yet don’t lose faith in yourself… BELIEVE, YOU FALL IN THAT 2%, without doubt, you will be in the 2% Insha'ALLAH. Maybe, NOT right now because You're NOT prepared yet. Maybe, not tomorrow because you can't be prepared too soon. However, After six months of hard work with Persistent and Consistency, you will be LIKE A PRO!!!. At last, If you don't have that much courage and can't believe yourself... CSSMCQs.com suggests you CHOOSE another path of career for yourself. If you can believe it, you can achieve it and vice versa. You know, People have done it with fewer resources, less intelligence, less education, less health, less wealth and with less help than you do possess right now. In fact, there is no excuse that is valid. You just need to sum up some courage and self-belief to go for it. To sum up, great things take time, if it were that easy everyone would be doing that. I hope, you have got the msg now :').                              Follow Us on Instagram  Twitter  Facebook  Youtube for all Updates...!! !                                           Updated List | Current Federal Ministers of Newly Govt of Pakistan 2022                                         

Most Important MCQs Repeated Question Answer For FPSC, PPSC, KPPSC, SPSC, NTS, etc

Here in this post, you would All Most Important MCQs Repeated Question Answer For FPSC, PPSC, KPPSC, SPSC, NTS, etc. All these question answers are taken from Repeated MCQs Past Papers of various exams of FPSC BPSC KPSC SPSC PPSC and NTS etc. These General Knowledge MCQs of Nts, Fpsc, Kppsc, Ppsc, Spec are very important to score high in any admission or job tests throughout Pakistan.

General Knowledge of CURRENCIES, CAPITALS AND FLAGS World's Countries
General Knowledge MCQs by CSSMCQS

MCQs Repeated Question Answer For FPSC, PPSC, KPPSC, SPSC and NTS  etc

1. Objective Resolution Was Passed By?

 Answer:  Liaqat Ali Khan on 12 be March 1949.

2. Quran Pak Other Name?

 Answer: Furqan.

3. Montegu Chelmsford Reform Date?

 Answer: 1919

4. The Number Of Rivers In Balochistan?

 Answer:

5. Surah Name On Ant Is?

 Answer: Numl.

6. First Democractic Election In Pakistan?

 Answer: 7 Dec 1970.

7. Baltic Countries?

 Answer: Latvia, Finland, Poland, Germany, Russia etc.

8. Pirpur Report Date?

 Answer: 1938

9. Cabinut Mission?

 Answer: 1946

 

10. Cube Root Of Unity?

 Answer:

  1. Khalid Bin Waleed Accepted Islam In?

 Answer: 6 Hijri.

12. Abu Sufyan Accepted Islam In?

 Answer: 8 Hijri.

13. Hazrat Muazz Was Governer Of?

 Answer: Yemen.

14. The Inverse Of Scalar Matrix?

 Answer: Scalar Matrix.

15. Sin180-x?

 Answer: Sinx.


Click Here to Submit MCQs

CSSMCQs Android APK app download image showing

Click Here for Online MCQs Quiz Now

Click Here toSubmit MCQs

Log In

Register if you don't have an Account.


Compulsory MCQs ⌋  ⌊ ❐ Optional MCQs ⌋  ⌊❑ Online Quiz ⌋  ⌊ ❒ CSS Syllabus 2022 ⌋  ⌊❐ Past Paper MCQs

 Home

If the aforementioned Answer is Wrong. Leave a Reply with an authentic source.