Exclusive Offer!! ! | Register at CSSMCQs Now to get FULL ACCESS to the entire Website at 1000Rs/- (1̶5̶0̶0̶R̶s̶) 33.33% OFF until 11:59 PM on Feb 28, 2024. Register HERE!!                                     Latest Current Affairs 2023 Month-wise MCQsDecNovOctSepAugustJulyJuneMayAprilMarFebJan         2022DecNovOctSepAugJulyJuneMayAprilMarFebJan                            FPSC Tests Important Materials | [BUY] "FPSC To The Point Syllabus Materials" at 600Rs/- (1̶0̶0̶0̶R̶s̶) 40.00% OFF till 31st December 2023 Click to Register Now!!                             2021DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                                                         2020DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                       CSS PAKMCQs Book | PDF COPY | Exclusive Pakistan Affairs MCQs Books for FPSC Tests.                               Listen! | If they tell you 98% fail in CSS Exam…... yet don’t lose faith in yourself… BELIEVE, YOU FALL IN THAT 2%, without doubt, you will be in the 2% Insha'ALLAH. Maybe, NOT right now because You're NOT prepared yet. Maybe, not tomorrow because you can't be prepared too soon. However, After six months of hard work with Persistent and Consistency, you will be LIKE A PRO!!!. At last, If you don't have that much courage and can't believe yourself... CSSMCQs.com suggests you CHOOSE another path of career for yourself. If you can believe it, you can achieve it and vice versa. You know, People have done it with fewer resources, less intelligence, less education, less health, less wealth and with less help than you do possess right now. In fact, there is no excuse that is valid. You just need to sum up some courage and self-belief to go for it. To sum up, great things take time, if it were that easy everyone would be doing that. I hope, you have got the msg now :').                              Follow Us on Instagram  Twitter  Facebook  Youtube for all Updates...!! !                                           Updated List | Current Federal Ministers of Newly Govt of Pakistan 2022                                         

Ministry of Defence (MOD) 2022 Security Supervisor Test Solved MCQs


Here, you will have today’s (12/02/2022) Ministry of Defence (MOD) 2022 Test MCQs of Security Supervisor Jobs. Security Supervisor Ministry of Defence Test Past Papers MCQs are available here in PDF form too.

  》𝐃𝐎𝐖𝐍𝐋𝐎𝐀𝐃《 This Page in PDF File NOW!!!

Security Supervisor MOD Test Solved MCQs

1) National Animal Afghanistan?
Ans. Snow leopard

2) Liaqat Ali Assassination date
Ans. 16 Oct 1951

3) Soviet Union withdraws from Afghanistan?
Ans. 15 May 1988 – 15 February 1989

4) National Animal Pakistan
Ans. Markhor

5 Khojak Pass Connect to
Ans. Chaman with Qilla Abdullah

6) Bangladesh Currency
Ans. Taka

7) Ghana Capital
Ans. Accra

8) GPS stands for
Ans. Global Positioning System

9 DOS stand
Ans. Desk Operating System

10) Tameez Ud Deen was
Ans. First Deputy Speaker of National Assembly

11) OIC Established
Ans. September 25, 1969

12) Muhammad Yousaf was a
Ans. Pakistani Snooker Player

13) Novel My Feudal Lord was written by
Ans. Tehmina Durrani

14 ) Khana kaaba keys holder
Ans. Hazrat Usman bin Talha

Please share the rest of the questions Ministry of Defence (MOD) 2022 Security Supervisor  MCQs in the comment box below if you remember those MCQs of MOD 2022.


Ministry of Defence (MOD) Past Paper Question Papers


Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question

Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question Here, you will have the Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question held today (31-07-2027)…

Continue Reading Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question


Consider linking to these articles:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In United State the practice of making appointments in public services on the basis of political affiliation and personal relationship is known as?