Exclusive EID Offer!! ! | Register at CSSMCQs Now to get FULL ACCESS to the entire Website at 500 Rs/- (20̶0̶0̶R̶s̶) 75.00% OFF until 11:59 PM on June 17, 2023. The price will be higher later on Register HERE!!                2024JanFebMar                         2023DecNovOctSepAugJulyJuneMayAprilMarFebJan                         2022DecNovOctSepAugJulyJuneMayAprilMarFebJan                            FPSC Tests Important Materials | [BUY] "FPSC To The Point Syllabus Materials" at 600Rs/- (1̶0̶0̶0̶R̶s̶) 40.00% OFF till 31st December 2023 Click to Register Now!!                             2021DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                                                         2020DecNovOctSepAugJulJunMayAprilMarFebJan                                       CSS PAKMCQs Book | PDF COPY | Exclusive Pakistan Affairs MCQs Books for FPSC Tests.                               Listen! | If they tell you 98% fail in CSS Exam…... yet don’t lose faith in yourself… BELIEVE, YOU FALL IN THAT 2%, without doubt, you will be in the 2% Insha'ALLAH. Maybe, NOT right now because You're NOT prepared yet. Maybe, not tomorrow because you can't be prepared too soon. However, After six months of hard work with Persistent and Consistency, you will be LIKE A PRO!!!. At last, If you don't have that much courage and can't believe yourself... CSSMCQs.com suggests you CHOOSE another path of career for yourself. If you can believe it, you can achieve it and vice versa. You know, People have done it with fewer resources, less intelligence, less education, less health, less wealth and with less help than you do possess right now. In fact, there is no excuse that is valid. You just need to sum up some courage and self-belief to go for it. To sum up, great things take time, if it were that easy everyone would be doing that. I hope, you have got the msg now :').                              Follow Us on Instagram  Twitter  Facebook  Youtube for all Updates...!! !                                           Updated List | Current Federal Ministers of Newly Govt of Pakistan 2022                                         

MOD 2022 Traffic Analyst Test Solved Past Paper MCQs


Here, you will have today’s (03/12/2022) Ministry of Defence (MOD) 2022 Test MCQs of Traffic Analyst and Traffic Analyst Supervisor Jobs. Traffic Analyst Supervisor Ministry of Defence Test Past Papers MCQs are also available here in PDF form.

Traffic Analyst Supervisor (BPS-16) & Traffic Analyst (BPS-14) Paper – B

Today’s (03/12/2022) Ministry of Defence Test)

Total MCQs) 100
Total Marks) 100
Negative Marking) 0.25
Time) 80 Minutes
English) 25 MCQs
Analytical Reasoning) 15 MCQs
Islamiat) 10 MCQs
General Knowledge, Pakistan Affairs & Current Affairs) 40 MCQs
Computer) 25 MCQs

  》𝐃𝐎𝐖𝐍𝐋𝐎𝐀𝐃《 This Page in PDF File NOW!!!

Traffic Analyst MOD Test Solved MCQs

1) National Animal Newzealand?
Ans. The Kiwi [but the correct option was not given]

2) The Antonym of FRIVOLOUS
Ans: Serious

3) Pakistan’s Ambassador to China is)
Ans) Moin UL Haq

4) Darwat dam is in _______
Ans: Sindh (Jamshoro)

5) Who won a gold medal in the juvenile: Arshad Nadeem

6) Which one is the largest district of AJK: Kotli is the biggest district of Azad Kashmir by population and Neelam Valley is the largest district of Azad Kashmir by area.

7) Chief of Air Marshal is the biggest status in PAF

8) Solar park is situated near Bahawalpur

9) Ayesha Farooq is the first woman judge

10) Jamel Ahmed is the governor of SBP

11) 5 verses were revealed in the first wahi

12) 150 times the word paradise in the holy Quran

13) Banu saad was a tribe for which prophet Muhammad (PBUH) did the profession as a shepherd

14) Ghazwa Tabook was fought without any result

15) Al baqrah is the largest surrah of holy Quran

16) Namaz e istasqa is for rain

17) Holy prophet saw spent 10 years in Madina

18) 10th nabvi for namaz five times

19) Abdur Rehman khuldum was a politician and historians

20) Won is the currency of south Korea

21) Quwwat ul Islam is in Delhi

22) Santoshi Nakomi is the founder of Bitcoin

23) Tegrye lie resigned from the post of UN secretary

24) Sir Zafarullah Khan is the first ambassador of the Pakistan

25) Dilli is the capital of east Timor

26) 1997 koyto protocol

27) The United States Armed Forces completed their withdrawal from Afghanistan on 30 August 2021

28) Bangkok is the head of ECOS Asia

29) Man of the series of Asia cup is Hassarangaa

30) Kivi is the national bird of Newzealand

31) South Korean Jeju site is a heritage by the UN

32) First heart transplant by Bernard from South Africa

33) Land of the rainbow is South Africa

34) Second highest peak is K2

35) 1st muharrahm is the shahdat date of Hazrat Umar (RA)

36) Soviet Union withdraws from Afghanistan?
Ans. 15 May 1988 – 15 February 1989

37) National Animal Pakistan
Ans. Markhor

38) Which Pass connect Afghanistan with Chitral District
Ans. Dorah Pass

39) BIOS stands for basic input/output system

40) GPS stands for
Ans. Global Positioning System

41) DOS stand
Ans. Desk Operating System

42) Tameez Ud Deen was
Ans. First Deputy Speaker of National Assembly

43) OIC Established
Ans. September 25, 1969

42) Muhammad Yousaf was a
Ans. Pakistani Snooker Player

43) Novel My Feudal Lord was written by
Ans. Tehmina Durrani

44) Khana kaaba keys holder
Ans. Hazrat Usman bin Talha

45) National birdAfghanistan?
Ans. Golden eagle

NOTE: Here, Security Advisor and Traffic Analyst MCQs are mixed. These are collected from our members, therefore, errors and omission can be anticipated. So, do your own research.
Please share the rest of the questions Ministry of Defence (MOD) 2022 Security Supervisor & Traffic Analyst and Traffic Analyst Supervisor MCQs in the comment box below if you remember those MCQs of MOD 2022.


Ministry of Defence (MOD) Past Paper Question Papers


Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question

Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question Here, you will have the Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question held today (31-07-2027) …

Continue Reading Ministry of Defence (MOD) 2021 Traffic Analyst Written test Paper Question


Consider linking to these articles)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In United State the practice of making appointments in public services on the basis of political affiliation and personal relationship is known as?